Vårfint

Ska jobba idag så jag kände för att sminka ögonen i lite blå, lila grönt och inte köra med den gamla vanliga svarta eyelinern, så det fick bli lite färg istället. Innan Theo kom så brukade jag ändå lägga ner lite mer tid när jag sminkade mig, men så när han dök upp så fanns det inte direkt nån tid till att sminka sig. Nu däremot när han blivit så stor så hinner man ju faktist iaf lite i taget, man får passa på när han somnat.

Färgerna jag har använt är:
Microshadow Pearl och Crystal Queen
Cybershadow Buzzer
Eyedust Sassy och Panic
Eyepencil Old Moss och Sparkeling Beach

Och här är resultatet



Digitalkameran jag har är väl inte världens bästa men det får helt enkelt duga
Nee nu ska ja ta och ordna fram lite mat till lillplutten, så får vi hoppas att pappa slutar jobbet tidigare idag så jag slipper stressa med Theo till hans jobb innan jag ska till jobbet.
Idag skulle vi egentligen gått till öppna förskolan men jag kände att det fanns inte tid till det, då hade jag fått stressa ihjäl mig för att hinna med allt. så det får bli en annan dag, måndag kanske. vi måste ju se hur gipsavtrycket av Theos lilla fossing blev =)


Godmorgon!

Det ser ut att bli en härlig dag idag =)
Men innan vi gör oss iordning för att gå ut och gå finns det lite som behövs göras här hemma. som att plocka iordning och diska etc. I måndags va vi på öppna förskolan och gjorde ett avtryck av Theos lilla fossing i gips, ska bli spännande och se hur det blir när det är klart och på måndag nästa vecka ska vi försöka oss på att göra hans lilla hand också. På vägen ner fick mamma världens skoskav, för mamma tänkte ha skorna hon köpte förra sommaren då Theo fortfarnade va i mammas mage. fick viserligen skoskav då oxå men då va ju fötterna så svullna så då tänka jag att det kommer ju inte hända nu, men Tji fick jag. så det var bara att plåstra om fötterna nere på Stallet och gå hem efteråt och byta skor. Sedan träffade vi giselle och alicia och gick en sväng på stan. Jag köpte mig ett par nya sommarskor och ett par nya lila solglasögon. Igår (tisdag) fick Theo följa med mamma till jobbet eftersom en av de nya tjejerna skulle träna på att plocka och färga bryn, men lilla plutten vägrade ju att somna så det gick bra till en början att sitta i vagnen, men sen var det bara protester så han fick sitta i mammas knä och titta. vi skulle ha färgat ögonfransarna också men det hade inte funkat så det får vi ta en annan gång. efter att vi varit där så somnade han iaf i vagnen så mamma gick och köpte sig en hamburgare och gick ner till strömmen och satt där i det sköna vädret på en bänk i solen. för vi hade nämligen bestämt att vi skulle gå och mata änderna, och det var väldigt roligt tyckte theo =) SÅ tänkte ja passa på och berätta att krypandet går frammåt, han har fortfarande inte tagit sig upp i krypställning utan tar sig fram i form av små armhävningar typ, men han har fått upp lite mer fart nu när han tar sig fram iaf =)





Så mysigt att bada



I parken förra veckan. Alicia tycker det är superkul att gunga =)



Theo också, så pass roligt att han somnade


Äntligen!

Gud va mamma och pappa har väntat och väntat på när den lilla krabaten ska börja att krypa och nu äntligen tar han sig framåt. ag upptäckte det igår när va låg på golvet och lekte att han kämpade som bara den och tillslut så kom han framåt. Tidigare har han bara backat och snurrat runt, men nu är han överlycklig över att han som sagt tar sig framåt. det går lite knackigt men det blir bara bättre och bättre. Han ser ut som en liten säl när han tar sig fram =) Måste vi visa för mormor när hon kommer senare.


Grått och trist

Gud vilket tråkigt väder, man blir ju deprimerad. Hoppas att det spricker upp senare så vi kan gå ut en sväng. Igår hade vi fullt upp faktiskt. Theo och mamma va verkligen uppe med tuppen och följde med pappa en bit till jobbet kl 8.  vi tänkte gå och handla på ica nämligen men tyvärr så öppnade de inte förrän kl 9 så då fick vi gå tillbaka hem igen och gå till konsum. så va de dags att gå hem och äta frukost, sen bar det av till öppna förskolan"stallet" kl 9.30 vi va tidiga och först som vanligt, vilket jag kan tycka är ganaka skönt. Theo däremot passade på att somna på vägen ner, jag vile inte väcka honom när vi va framme så jag bäddade ner han varmt och skönt i vagnen så fick han sova en stund utomhus (men mamma såg han genom fönstret hela tiden) det var skönt att det inte var så himla många barn som kom, vi var bara några stycken. barnen lekte ett tag och sen var det dags för sångstund och sen fika. det kom oxå en kvinnlig präst på besök som hette Lisa som Theo genast tyckte var väldigt intressant, speciellt den vita "prästkragen" På torsdag har vi då bokat tid för fotografering så till kl 8.50 ska vi vara på plats på stallet och på måndag nästa vecka ska vi göra gipsavgjutning av Theos lilla fot och hans lilla hand, det ska bli kul. Efter att vi hade varit på öppna förskolan begav vi oss hem igen för att hämta barnbidraget som kom med posten, Theo somnade igen. Sen åkte vi till Madde och Ella, vi tog bussen etersom jag va lite trött på att gå så mycket just då, men tror du inte att när jag trycker på knappet, på flera av knapparna dessutom när jag skulle gå av så funkade de inte så vi hamnade i Vilbergen istället. lagom kul så vi fick gå tillbaka till kaffebacken. Så va vi hos Madde en stund drack lite te och sen tog vi en prommenad ner till stan och hem till oss eftersom pappa skulle komma och läma Arwen, så jag kunde släppa in henne. sen gick vi till stan och hämtade ut barnbidraget, vi gick och käka på McDonalds, sen gick vi kollade på kläder och på kläder till barnen. sen gick mamma och theo och handlade lite på ica sen äntligen va vi hemma och då va klockan skert runt 18.30 snacka om att vi va sega efter en sån dag.
tack o hej



Sitter i gräset hos pappa och flinar


Så härligt med sol!

Igår va Theo och Theos mamma ute i Vasaparken och gungade med Theos mormor. det tyckte han va jätteroligt men det blåste ganska mycket på eftermiddan och det var ju mindre kul. idag har vi varit på öppna förskolan från 9.30 till 12 och det va trevligt. eftersom han börjar bli stor nu så är det bara kul för honom att träffa andra barn i hans ålder och äldre, så hade vi sångstund varav den lilla prinsen somnade och sen var det dags för fika. efter det träffade vi Giselle och Alicia så vi va ute och gick en stund. Vi gick upp till halvars och Giselle bjöd på glass =) Nästa torsdag ska vi ner igen till öppna förskolan och då är det en fotograf där så vi ska ta och fota vår lilla ängel. Nee nu ska vi ta o leka lite så kanska han somnar en stund så mamma kan skala lite potatis!






Glad Påsk!

Godmorgon godmorgon!

Det verkar inte bli något vidare fint väder idag =( Idag ska vi till Theos mormor och äta påskmiddag eftersom jag jobbade igår så det skulle bli alldeles för sent. Theo och pappa var ute i det fina vädret igår och gungade i parken. Igår fyllde också Alicia Ett år, synd att vi inte kunde komma men vi får gratta henne i veckan som kommer istället.
Theo blev 9 månader i torsdags och han fick en väldigt bra present, nämligen en liten kusin som ska heta Mio såg dagens ljus kl 20.22 =) Jättekul!! Kände nästan på mig att det skulle bli en pojke vilket är jättebra att Theo får en killkusin i ungefär samma ålder. Vi har ännu inte varit och hälsat på den lille men kanske i veckan. Vi fick en bild på mobilen och han är jättesöt. Igår var det badning för Theos del, den ungen älskar vekligen att bada.
Nee nu vet ja inte va ja ska skriva mer.
Ha det så bra allihopa

Kramar /Cilla



Fin frisyr? =)



Kan man bli sötare?


Hej hej

Godmorgon!
Gud vilket tråkigt väder *suck* grått och dystert. gårdagen var härlig i alla fall. Jag och Theo bestämde oss till slut att klä på oss och gå ut och gå en sväng i det sköna vädret. Vi tog en sväng in till stan och vi gick till New Yorker och kikade lite. Det vär väl tänkt att ja skulle handla på öppet köp eftersom jag inte kunde prova några kläder eftersom han var med, men efter att ha gått och kikat en hel del så somnade den lilla ängeln i vagnen och mamma kunde prova kläder iaf =) Jag köpte ett par svarta knälånga, tunna mysbyxor att ha här hemma och 3 stycken toppar med tuffa tryck och trots de inköpen har ja massa kvar i presentkort =) kan inte bli bättre. Så vaknade busungen och vi knallade över till HM men där hittade jag inget av intresse. I alla fall inget till mig, däremot kliade det i fingrarna att handla till Theo, men det får vänta till nästa lön istället. Ikväll när Niklas kommer hem ska jag försöka mig på att klippa Arwens klor också, testa den varianten de gjorde på klipp & Trim så fungerar det att göra sm hon gör är det ju ingen ide att gå dit och betala 80 spänn om man ändå kan göra det själv här hemma.
Nee nu ska mamma lägga sig på golvet brevid gullungen och leka lite.
kramar/Cilla



Alldeles nya små skrynkliga fossingar


Hallå hallå!

Nu var det ett par dagar sen jag skrev sist. Tänkte att ja passar på nu när Theo har ätit frukost (gröt) och ligger och joddlar på golvet. Jag fick världens bästa födelsedags present av vår lilla busunge i fredags. Han sa Mamma för allra första gången =) I lördags jobbade ja några timmar för att sedan gå till Theos farfar på kalas eftersom faster Maja fyllde 6 år. Det var jättetrevligt som vanligt med Supergod mat och tårta. I söndags hade vi lite främmande eftersom både jag och Niklas har fyllt år, så vi bjöd på kaffe och fika. Igår (måndag) var Theo och jag på BVC på föräldragrupp. Det var kul, alla bebisar låg på golvet och kravlade runt. Trots att Theo är äldst bland alla Augustibebisar så var det flera stycken som redan kröp omkring. Vi pratade lite om säkerhet etc. När vi var klara var det dags för vägning och mätning. Jag va väldigt nyfiken på vad han kunde tänkas väga men han hade bara gått upp 5 gram på en månad =( Men det hade jusin förklaring eftersom han hade varit magsjuk och inte hade någon aptit överhuvudtaget. Men nu de senaste dagarna har han börjat äta normalt igen vilket är skönt. vi ska ändå tillbaka den 7 Maj och väga igen så vi ser att det går åt rätt håll. Vilket väder det är ute. Frågan är om man ska ta och ringa någon som har lust att gå ut en sväng och kanske till och med gå in till stan. jag har ju fått en massa presentkort på kläder som jag är sugen på att utnyttja. Nee n vill Theo inte vara med längre så det är nog bäst att runda av här och ta hand om den lilla busungen.
Ta hand om er Kramar /Cilla



Vilken glad frukostkille =)


HURRA HURRA HURRA

Jaha idag fyller man 23 år. Igår kväll kom pappa niklas och theo och sjöng för mamma istället =). Det är så skönt att jag är frisk igen och att Theo oxå är det självklar,t däremot är han lite förkyld. gårdagen var toppen vi gick ut vid 14 tiden har ja för mig i det vackra, sköna vårvädret med Giselle och Alicia. Vi gick till parken och fikade lite och lekte i lekparken. Theo fick gunga själv för allra första gången och det var riktigt roligt, gud va kan skrattade =) efter det somnade det lilla livet i vagnen och sov en lång lång stund. Vi gick till Lidl för att giselle behövde handla lite sen fortsatte vi att va ute o gå ända till kl 18 det var så himla skönt att få massa frisk luft, så det var en lyckad dag och Theo skötte sig exemplariskt som vanligt =) Världens bästa bebisunge =) Idag har ja lite och styra med här hemma. plocka undan, byta sängkläder, vika tvätt, diska ja det finns en hel del faktiskt. måste ju ordna det mesta inför söndag när vi får främmande. imorrn ska ja jobba ett par timmar innan vi ska iväg till Niklas pappa för hans lillasyster Maja fyller 6 år och det ska ju firas =) nej nu ska vi ta och äta lite frukost

hej svejs