Galet..

Är väl att ta i men jag satt och lekte lite med sminket idag för en gång skull. Lite halloween inspirerar blev det nog trotta allt .Blev rätt så nöjd, men inte helt och hållet. hehe försökte mig på att göra en liten spindel i nätet men det blev visst vara en svart plupp så ni får bortse från den =)

  

 

Så måste ju mammas älskling vara med också helt galen i mammas puderborste =)


Utbildning..

I Stockholm har jag varit idag...upp tidigt imorse, kl 06.00. Lämna Theo på dagis, cykla ner till stationen, sitta på tåger i över en timme (guud så långtråkigt , dessutom blir ja så åksjuk) sen på kurs och inte vilken kurs som helst utan en syntestkurs, för att ja ska kunna göra syntest på våra elever som ska ta körkort. Det började kl 10.00 och slutade 14.45 jaha över en timme innan tåget gick hem. Så va gjorde jag då? Joo tog en sväng till Åhlens och suktade i MAC-disken. Guud vill ju ha allt så mycket snygga skuggor. Tyvärr hade jag inte råd med något denna månad vilket är så typiskt eeftersom man är ju så sällan i Sthlm. F*n att vi inte har en MAC-disk här i stan.

Sen var det bara att bege sig till Centralen och sätta sig på tåget hem. När jag satt där i min ensamhet hittade jag ett reklamblad om Toalettpapper och inte vilket toaleettpappper som helst utan Edets toapapper. 10:- rabattkupong och en massa olika fakta om just toalettpapper. Så jag tänkte dela med mig av min tågreseläsning till er:

* I genomsnitt förbrukar en person 72cm papper per toabesök

*Tack varre mindre hylsor och mer papper på varje rulle får vi plats med 40% mer papper per lastbil än tidigare.

*Toalettpapper började att användas i Kina redan på 500-talet

*Genom att elda med vårt eget papperspill har vi minskat utsläppen av fossilt koldioxid med 80%

* Innan toapappret nådde Europa torkade sig folt bland annat med: Ull, Snören, Hampa, Bark, Löv, Gräs, Hö, Stenar, Sand, Mossa, Vatten, Snö, Ormbunkar, Fruktskal, Snäckor och Majsklvar.

* 70% av svenskarna viker ihop pappret när de torkar sig - resten skrynklar ihop det.

* För varje träd man använder planteras 3 nya.

* Varje svensk använder i genomsnitt 15kg toapapper om ået.

Jaa! det var det roliga jag hade på tåget...hmm..tänk va man använde förr i tiden.....=S


DramaQueen On The Loose

Heter min absoluta favvoskugga från make up store som hängt med i så himla många år och är fortfarande inte slut (bara namnet är ju bara så coolt )Den ingick i Alcazar looken nr MUS hade ettt samarbete med popgruppen. Detta är en typisk vardagsmakeup a la Cilla =) lite halvsotat i en mossig färg.

På lördag kommer Theos kusin Julia 6år och ska på Halloweenparty så jag ahr lovat att sminka henne. Vi får se va vi hittar på för något =) men det får ja fota och lägga upp.

Produkterna jag använt är:

M/S Dramaqueen on the loose
M/S Pearl
Tri brow Color
Eyepencil Wooden Metal
Eyepencil Black


   

Har för mig att jag gjort en liknande sminkning tidigare, ska se om ja kan hitta den..


Halloween..

Närmar sig med stormsteg. Inte för att jag brukar spöka ut mig men det är alltid kul att se halloweensminknigar etc. Tänkte lägga ut lite hopplock på bra produkter och lite inspirationsbilder.
Vi börjar med några nya och gamla FaceCharts från MAC.        

 

 


Lite inspiration tack!

Båda mina älsklingar är sjuka så mamma får va hemma från jobbet idag och ta hand om dem. tänkte lägga upp några härliga inspiratonsbilder för en gångs skull =)

  

  

  

  

  

Ja det får duga för tillfället..dags att leka med lillpluttten min annars blir han helt förtvivlad här =)


Partyblue

Lovade ju nåt galet och fränt förra helgen men jag orkade helt enkelt inte. Theo har varit sjuk och haft feber och mamma likaså (alltså jag)  en  annan rolig grej är att Theo går alldeles själv med sin gåvagn nu =) Det har de tränat på dagis. han är så duktig min plutt.

Jag kommer lägga upp en sminkning som jag blev ganska så nöjd med. Eller jag blev riktigt nöjd men min kamera är kass så i verkligheten var den bara sååå snygg!!
Kommer dock ej ihg vad jag använde för produkter för ja gick till jobbet genomförkyld och feber och hade nog lämnat hjärnan hemma.

   
Godmorgon..

...Som vanligt när man vill ha lite sovmorgon så vaknar Theo alldeles för tidigt =( men så är det med småbarn. Idag tänkte jag hinna med någon frän sminkning. Det kanske blir fler vem vet? Mamma kommer och hämtar Lillplutten lite senare och sen åker vi hem och äter söndagsmiddag hos mamsen ikväll så då har ja ju all tid i världen att söndagspyssla lite =) Men vad ska ja hitta på för nånting? hmm får nog gå igenom alla "miljoner" inspirationsbilder jag sparat på datorn och se om ja kan hitta på nånting...så..på återseende.


10/10-09

Äntligen en helt ledig helg utan jobb. Det är riktigt skönt ska ja tala om. Inte för att ja fårr sova ut på morgnarna direkt eftersom Theo vaknar vid 7.30 men det gör ingenting. har redan hunnit med att styra i tvättstugan etc.
Satt och kikadde igenom Hanna Ögrens blogg och såg en länk till Makeupfabriken.se och hittade genast trevliga små överraskningar i skuggväg. Kostade inte så farligt mycket heller. 98:-
Kolla bara på dessa!

           Ametist                    Blåklocka                Lavendel                       Lime                    Medelhav


            Ocean                     Orchidé                      Scilla                  Vinteräpple                     Viol


Dessa skuggor ovan är matta alltså helt utan skimmer, men här nedan kommer några skimmrande puderögonskuggor      Blue Velvet                Golden Rose                 Grass                       Jungle                       Pear     Purple Satin                   Ruby                   Silver Blue


Mammas busungeTitta vilka miner jag kan göra

    

 


=(

Världens finaste kissekatt finns inte längre hos oss..Min lilla Toulouse fick somna in hos veterinären för inte så länge sen..jättetråkigt..men hans njurar va hel slut och det fanns inget annat alternativ..=( Han blev bara 7 år

   


Äntligen vila

Äntligen är denna veckas jobb avklarat..guud är helt slut..var ju massor att sminka idag..Ladies Night dessutom va i stan..orkar faktiskt inte skriva så jättemycke utan jag tänkte bara lägga upp dagens jobbmakeup..blev inte helt nöjd men det fick duga ändå.

Har fått lite idétorka när det gäller sminkningar och färger etc så jag tänkte fråga er om ni har några tips eller om det är något speciellt som ni skulle vilja se? har ni det så skriv gärna =)

Alla produkter från Make Up Store

Eyepencil - Purple Attraction
M/S - Flamenco
C/S - Buzzer
M/S - Pearl
E/D - Angel (ljust rosa)
Eyepencil - Black

   


hej hej!

Gud det var evgheter sen ja skrev i bloggen. Har varit fullt upp med nya jobbet, med körkortet och allt annat + att internet inte har fungerat. så några sminknigar har det inte heller blivit. men jag har en som ja ska lägga upp iallafall..måste bli lite bätttre på att uppdatera..
Nåt annat kul som har hänt? hmm joo Theo har tagit sina allra första steg själv..tills han kom på vad det var han gjorde och sate sig ner på en gång..sen dess har han inte gjort om det. visseligen såg jag aldrig när han gick för ja va på jobbet. På måndag börjar han på dagis oxå. han harr blivit så stor vår lille busunge.

men nog om det.här kommer en jobbsminkning från ettt par veckor sen, bättre sent än aldrig

Eyepencil - Violet storm
M/S - Flamenco
Blush - Passionate Pink
M/S - Satin
E/D - Mercury
M/S - Crystal queen