Swatches Del 3

Då var jag äntligen klar med eyedusten
så här kommer de sista från Make up store

   

   

   

  


Kommentarer
Sminkan

Åh, vad skönt att du också har Angel i guld. alla MUS-människor har försökt övertala mig att Angel är med rosa ton i sig, men min är i guld.

2010-01-06 16:24:18
URL: http://sminkan.blogg.se/
Matilda

Va fin Sassy är! Den ska jag nog köpa :) har du någon bas under? eller är de bara på bar hud?

2010-01-06 18:24:45
URL: http://sminkladan.blogg.se/
Makeuponista

Vad kul att du har visat oss detta, alla är så fina :D

2010-01-06 19:42:57
URL: http://makeuponista.wordpress.com
Anneli

Celebration o Darkness va fina. De är nog snygga till sotningar va?

Twinkle eyeshadow. Du menar dom där som MUS slutat/slutar sälja nu? Lyckades få tag på 2 iaf. En som går i grönt o en åt det mer blålila hållet.

Jo jag förstår vad du menar med "dimmigt" för en annan dag när ja testa så blev det så, att glittret liksom försvann men idag så tog jag ett litet tjockare lager av high tech lighter o sen var noga med att bara trycka på glittret o inte smeta omkring det nåt. Då tyckte jag det blev rätt bra. Dock så fick jag små glitterkorn även i resten av ansiktet... o det är ju inte så kul. :-/

2010-01-06 20:23:30
URL: http://heartofanneli.blogg.se/
Karina

Hehe, låter ju super! :) Om du fick välja ett ställe att handla smink på resten av livet, vart skulle det vara då? om du baserar ditt svar på typ bäst kvalité, bäst utbud osv. Tycker det verkar finnas så många bra märken ju, är svårt att veta vilket man ska lägga krutet på! Många använder ju MAC men det är ju lite svårt att få tag på här :)

2010-01-07 02:28:01
URL: http://karinasblogg.blogg.se/
Karina

Hehe, ja det är ju så svårt! Alltså, jag har ju typ bara budgetmärken så är sugen på att testa en riktigt bra skugga nu, var lite därför jag ställde frågan :) Jag har ju ED Empire och Devildust från MUS och de har ju varit jättebra men inte sådär superbra som jag längtar efter. Kanske beror det på att det är just Eyedust, kanske borde prova en fast skugga från MUS istället? Skulle ju vilja prova MAC med men svårt att få tag på som sagt om man inte vill beställa från utlandet heller, och hur ofta är man i Sthlm (för där fanns det va?)? :) Finns det nåågot märke du har hemma som du tycker är likvärdig med MAC?

2010-01-08 01:05:48
URL: http://eotd.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0