Goodibagen har kommit

Förra veckan kom den lilla goodiebagen hem i brevlådan och detta är vad jag valdeÄn så länge har jag testat parfymen som är en unisxdoft från CK och helt ärligt tycker jag den doftar riktigt gott och det tyckte även min sambo =)

Har också provat Lumene cremen och samma sak där, den doftar underbart och den känns mjuk och len mot huden! Så än så länge vädigt bra produkter.


Nytt i samlingen

Jag har några nyheter att visa er.
Jag budade hem 2st efterlängtade cyberglitter från MUS på Tradera

Nämligen Crystalina och Solar
Som jag har letat och letat och kämpat för att få hem dem och denna gången hade jag tur. 

Ska bli spännande att använda i nån sminkning och se hur resultatet kan bli =)

Har även införskaffat mig pigmenten Eletric Coral, Kitchmas och Cornflower från MAC men har bara swatchat en utav dem så de andra kommer senare


Darkness

Nu När hösten är här, tycker ja om att sminka mig i lite murriga färger, så en sotning till vardags passar mig perfekt =)

Denna EODT gjorde jag igår och jag använde mig utav 88 shimmer paletten
Och de inringade skuggorna är de jag använt

  

OBS! Försök att bortse från ögonfransarna som levde sitt eget liv just igår ;-)


Goodiebag på väg

Hittade en kul grej på Goodiebag.nu

Man får välja 2 produkter att testa. Det man behöver göra för att få hem produkterna gratis är att svara på frågor och sedan betygsätta produkten på deras hemsida. När man har gjort det så kan man beställa hem nya prover.

Det kan ju vara värt att testa

Sen vill ja göra om min bloggdesign..men jag  är så värdelös på det här med kodmallar och HTML och allt va det heter så det kommer säkert att ta tid. Har ni läsare några förslag kanske? Kanske till och med finns någon som är riktigt duktg på att designa bloggar?


Jag är med och tävlar om en goodiebag!!

Jag är med och tävlar om en enorm goodiebag hos http://www.hiilen.blogg.se/
Tänk om man kunde vinna nånting nångång, då skulle det vara första gången, hittade hennes blogg idag och f*n va duktig, tack för mycket inspiration


Vilken skillnad!

Såg att Viola (Killer Colours) Hade gjort en kul grej genom att visa hur en skugga ser ut på olika baser. Jag gjorde själv ett försök med den ljusa eyedusten "RAIN" från FACE Stockholm, som skimrar i blått. Resultatet blir ju riktigt coolt.

På Vänstra ögat (Sett från erat håll) Har jag lagt min BYZ penna som är svagt svagt silverskimmrig med eyedusten RAIN ovanpå.

På Höger öga (Sett från erat håll) Har jag lagt Make Up stores "Gel Eyeliner Black" med samma eyedust ovanpå det.I DagsljusI Hemskt Badrumsljus


Nytt i sminklådan

Jag vet inte om jag har visat detta "glitter" ?
Egentligen är det inget glitter utan små "Flakes" i olika storlekar, Kan tänka mig att det kan bli riktigt effektfullt at använda i en sminkning men samtidigt tufft att ha som nageldekoration.
Färgen är orange/rosa aktig (svårt att beskriva) och beroende på ljus skiftar den i andra läckra färger. Nu är min mixing Liquid från MUS slut så jag fäste de med High Tech Lighter.

  

Två andra fynd har jag också gjort på tradera.
Eyedust Celebrate The Night (MUS) från Alcazar Looken
och Eyedust Enigma (MUS) Va ett tag sen ja va inne i butiken men jag antar att Enigma är en utav höst nyheterna? Nån som vet?


 

 

Nee nu ska jag ta ett varv ner till tvättstugan, sen kommer jag att börja att swatcha mina Microshadows från Make Up Store, samt glittret


Swatches 88 Shimmer Palett

Jag är genomförkyld...AAAGH..det måste vara bland de jobbigaste som finns.
Jag hade lovat och göra nån sminkning men ja är alldeles för seg i huvet för at orka göra det.
Däremot har jag swatchat hela 88 shimmer paletten och ser fram emot att få göra en sminkning med de knalligaste färgerna =)


Vardags makeup

Häromdagen testade jag den nya paletten, för tillfället kommer jag inte ihåg vilka det var jag använde men det blev mjuka, neutrala färger.
Jag tycker att paletten är riktigt kul att jobba med, bra pigment. Vissa färger är väldigt lika så det knappt går att skilja dem åt, men det spelar ingen roll. Jag är väldigt nöjd med mitt inköp.
Vid nästa löning kanske den matta 88 Paletten klickas hem också =)


  


Swatches

Då kommer lite swatches på Barry M Skuggorna

88 Shimmer paletten får jag ta vid ett senarre tillfälle när jag har mer tid och inte en liten 2åring som vill ha mammas upppmärksamhet hela tiden =)

Till vänster är bilden tagen i direkt soljus, medan den till höger i dagsljus

När jag gör mina swatches lägger jag alltid skuggan på en krämig bas eftersom det är alltid så jag gör när jag sminkar mig för att få fram pigmenten mer och ett mer hållbart resultat
Jag använder en stor krämig penna ifrån BYS i en neutral svagt silvrig nyans

I Helgen tänkte jag exprimentera lite med de nya skuggorna framför allt 88 paletten
Någon som har några speciella önskemål på sminkning? Några speciella färger tillsammans? skriv gärna en kommentar!


Nytt i Sminklådan

Äntligen har skönheterna kommit hem!! =)
Tänkte att ni skulle få er en titt på alltihopa
   

Sen kom ett litet paket med strass-stenar med posten från tradera
Färgerna är riktigt fina i verkligheten.
Jag måste verkligen införskaffa mig en bättre kamera, så alla swatches som finna i bloggen kommer jag nog att göra om då till bättre kvalité